ЕКИП

Запознайте се с нашия екип:

Проф. Любомир Стойков

Собственик и управител​

Проф. д.н. Любомир Стойков е културолог, журналист и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, НХА и УНСС по култура, медии, журналистика, бизнес комуникация, PR, политическа комуникация, ивент мениджмънт, имиджмейкърство, моден дизайн и лайфстайл. Проф. Стойков е създател и научен ръководител на магистърската програма „Връзки с обществеността“ в катедрата на ЮНЕСКО „Медии и обществени комуникации“ в УНСС и съосновател на магистърската програма по лайфстайл журналистика във Факултета по журналистика и масова комуникация. Автор е на 20 научни и публицистични книги, на документални филми и кореспонденции от Ню Йорк, Париж, Лондон, Милано, Рим, Торонто, Москва, Кейптаун, Хайделберг, Шанхай, Барселона, Мюнхен, Берлин, Атина и др. Почетен председател на Българската асоциация за академични комуникации (БААК) и председател на Академията за мода. Член е на Съюза на учените в България, Съюза на българските журналисти, Метрополитън мюзиъм – Ню Йорк, PRSA – Ню Йорк, и IAMCR – Париж.
Награди: „Златно перо“ на СБЖ, Почетен знак „Св. Климент Охридски“ със синя лента за принос към българската журналистика и журналистическото образование, Почетен знак на президента на Република България за значим принос към българската култура и наука, „Златен век – звезда“ на Министерството на културата, „Жълта роза“ на Зонта Клуб София, Почетен плакет за принос към изграждането на ценности в младежта – от Министерството на младежта и спорта.

Kalin-Stoykov

Калин Стойков

Мениджър „Дигитален маркетинг и комуникации“ и управляващ директор „Социални мрежи и социални платформи“

Калин Стойков е мениджър „Дигитален маркетинг и комуникации“ в „Алма комуникация“ ООД, управляващ директор на фирмените профили в социалните мрежи, социалните платформи и уеб редактор в списание "Fashion Lifestyle Magazine". Завършил е бакалавърска степен по „Международен бизнес мениджмънт“ и магистърска степен по „Бизнес администрация” в университета “Кардиф Метрополитън”, където защитава дипломна работа на тема „Маркетинг на знаменитости в ерата на мрежовите технологии. Нови форми на влияние във „Фейсбук” и „Инстаграм“: сравнителен анализ“. Завършил е и специалност „Уеб разработка“ в Софтуерен университет – SoftUni.

Helena Todorova

Хелена Тодорова

PR координация, клиентски проекти и специални събития

Хелена Тодорова е PR специалист и координатор на клиентските проекти в „Алма комуникация“ ООД, отговаря за медия планирането и специалните събития, и е редактор в списание "Fashion Lifestyle Magazine". Завършила е бакалавърска степен по „Медии и журналистика“ (2021) и магистърска програма по „Връзки с обществеността“ (2022) в Университет за национално и световно стопанство. Защитила е магистърска теза на тема „Публичен образ и стил на знаменитостите. Сравнителен анализ на Ариана Гранде и Зендея“ под научното ръководство на проф. д.н. Любомир Стойков. В момента е докторант в катедрата на ЮНЕСКО „Медии и обществени комуникация“ в УНСС и подготвя дисертационен труд на тема „Ивент мениджмънт в структурата на спортния PR. Нови дигитални техники и инструменти за ефективна комуникация“ с научен ръководител проф. д.н. Любомир Стойков.

Radinela Geleva

Радинела Гелева

Мониторинг и социални мрежи


Радинела Гелева е нещатен специалист по мониторинг и социални мрежи в „Алма комуникация“ ООД, редактор в списание "Fashion Lifestyle Magazine" и член на екипа на партньорската компания - консултантска къща „От игла до конец“ ЕООД. Завършила е бакалавърска степен по „Медии и журналистика“ в Университет за национално и световно стопанство през 2022 година. Предстои дипломирането й в магистърската програма по „Връзки с обществеността“ в УНСС с магистърска теза на тема „Събитийният мениджмънт в автомобилния спорт. Сравнителен анализ между „Формула 1“ и „24 часа на Льо Ман“ с научен ръководител проф. д.н. Любомир Стойков.