Най-новите предложения на модна къща Alegra за абитуриентите
24 януари 2024

Най-новите предложения на модна къща Alegra за абитуриентите

* Радостина Долапчиева – трикратен носител на „Златна игла“ с участие в абитуриентско изложение

Модна къща Alegra, с дизайнери Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева, които са двукратни носители на „Златна игла“ в категориите „Модна къща на 2021“ и „Абитуриентска мода (2022)“, а Радостина Долапчиева е трикратен носител, тъй като е „Дизайнер на годината“ за 2023 г., ще са част от изложението „Моден салон – абитуриенти”.

Тоалетите, на които ще може да се насладите, са от последната колекция на модна къща Alegra – Divine, която съчетава блясък, стил и модерна визия. Аутфитите са изработени от копринен сатен, фин италиански тюл с блестящи частици, френска дантела, естествени щраусови пера, кристали и камъни със Сваровски елемент. Творенията са както в елегантни линии русалка, така и в пищна визия – принцеса. С аутфит от колекция Divine на модна къща Alegra дамите очароват с божествена красота.

Събитието ще се състои в Национален музей „Земята и хората“ и ще имате възможност да разгледате най-новите и специални абитуриентски тоалети за 2024 година на модна къща Alegra, както и лично да се консултирате с дизайнерите на модния бранд.

От 24 до 28 януари 2024 г. ще може да се докоснете до различни кройки и силуети, ще имате възможността да премерите тоалет, който сте си харесали на момента и дори може да го закупите.

За контакти:

Адреси:

• град Варна, ул. Кръстю Мирски 7, магазин 1

• град София, ул. Ангел Кънчев 18 А;

Телефон за връзка: +359 889 831 122