Най-новите предложения на модна къща Alegra за абитуриентите
31 януари 2023

Най-новите предложения на модна къща Alegra за абитуриентите

* Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева – двукратни носители на „Златна игла“ с участие в абитуриентско изложение

От 1 до 5 февруари 2023 г. ще се проведе 20-то юбилейно изложение „Моден салон – абитуриенти”. Събитието ще се състои в Национален музей „Земята и хората“. По време на изложението ще имате възможност да разгледате най-новите и специални абитуриентски тоалети за 2023 година на модна къща Alegra. В рамките на тези дни ще може да се консултирате лично с дизайнерите на Alegra – Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева, които са двукратни носители на „Златна игла“ в категориите „Модна къща на 2021“ и „Абитуриентска мода (2022)“.

Аутфитите, на които ще може да се насладите, са от най-новата колекция на модна къща Alegra – Un Amor. В линията присъстват цветове като дръзко червено, класическо черно и нежни опушени нюанси на сиво, лилаво и пудра. В новите предложения са включени естествени щраусови пера, камъни със „Сваровски“ елементи, множество ръчно инкрустирани перли и маниста. За изработването на тоалетите, дизайнерите са използвали фин италиански тюл с блестящи частици, който се преплита в красиви пеплуми и френска дантела с изящни форми.

Ще може да се докоснете до различни кройки и силуети, както и ще имате възможността да премерите тоалет, който сте си харесали на момента и дори може да го закупите.

За контакти:
Адреси:

  • град Варна, ул. Кръстю Мирски 7, магазин 1
  • град София, ул. Ангел Кънчев 18 А;

Телефон за връзка: +359 889 831 122